Transformatie coach

We leven in een tijd van grote veranderingen. Het is niet meer zoals het voorheen was, en zal het ook niet meer worden. Dit kan tot onzekerheden leiden, in je buitenwereld en zeker ook in jouw binnenwereld. Het kan zijn dat je je niet prettig meer voelt bij wat je doet, of waar of met wie je bent. Het kan zijn dat je je vermoeid voelt en niet weet waar het van komt. Je hebt dan te maken met iets wat je energie weg neemt, en dat kan op allerlei vlak voorkomen.

Een tijd van grote veranderingen biedt ook kansen, mogelijkheden om iets nieuws te beginnen. En iets nieuws beginnen vraagt ook om oude zaken los te laten. Dat kan nog wel eens lastig zijn. Wat laat je los en vooral hoe doe je dat? Het roept je op om bij jezelf naar binnen te kijken, wie ben ik nu eigenlijk, wat wil ik, waar wil ik naar toe?  Het is als jezelf in de spiegel kijken, en zien wie is die persoon, wat wil zij/hij, waarom is ze hier?  En ondertussen kun je het antwoord niet vinden en blijf je in kringetjes draaien. Je staat dan op het punt om aan eigen bewustzijnsontwikkeling te doen. En hoe fijn is het dan als er iemand is die je daarbij helpt, die je handreikingen geeft, die je begeleidt om de weg naar binnen te gaan. En die je helpt om van dat wat je niet meer dient afscheid van te nemen. Hier kan ik je bij helpen.

Als levenscoach en transformatiecoach begeleidt ik je bij processen van verandering. Samen gaan we doorgronden welke issues of belevenissen, belemmerende overtuigingen, negatieve gewoontes, vastgeroeste patronen, je in de weg zitten. We gaan naar de wortel om deze voorgoed te verwijderen.

Hiervoor zet ik diverse methoden in. Denk aan EFT (emotional focus therapy), meditatie, trance om bijv. innerlijk kindwerk te doen, energiewerk middels Altazar protocollen, waar bijv. ook voorouderwerk aan de orde kan komen, of een stukje NLP om op bijv. gedragsgewoonten te transformeren.

We werken op alle bestaanslagen, fysiek, psychologisch, mentaal, emotioneel en spiritueel, omdat iets pas oplost als het op alle lagen de nodige aandacht én healing heeft gehad.

Opdat jij jouw gewenste leven kunt leiden, dat jij je leven nieuwe vorm kan geven. Opdat jij met zelfvertrouwen een nieuwe wereld tegemoet gaat.

Ik werk met een holistische kijk, wetende dat alles met elkaar verbonden is, immers al wat is, is energie.

Transformatie gaat verder dan verandering op gedragsniveau. Transformatie is een bewustzijnssprong die gaat over het oplossen van alle conditioneringen. Conditioneringen die veelal onbewust zijn en voor onszelf niet zichtbaar. Op een integere wijze nodig ik je uit om in de spiegel te kijken, om op een veilige manier naar je schaduw te kunnen kijken, ik biedt je een veilige ruimte voor zelfobservatie, zodat met behulp van de juiste methoden transformatie kan plaats vinden, het proces ‘van binnen naar buiten’.

Als transformatiecoach ben ik hierin jouw ‘vroedvrouw’ en begeleid je bij jouw ‘wedergeboorte. Op weg naar een nieuwe wereld waarin het hart aan het roer staat en niet het hoofd. Vanuit liefde, wijsheid en compassie.’

Tarieven

In 3 tot 5 sessies kan er vaak al veel geheeld worden.

Pakket 5 sessies  € 585
Pakket 3 sessies  € 375
Losse sessie  € 75 per uur.

Duur sessie is 1,5 tot 2 uur.

Contact opnemen

© 2022 Irma Kool Levenscoach | Disclaimer | Privacy verklaring
Ontworpen door Thumbs Up | Gerealiseerd door Sieronline