Mijn werkwijze

Coachen gaat over het laten ontdekken van ontbrekende informatie; iets wil gezien worden. Als coach help ik je, om je waarnemingen uit te breiden en te verbreden. Hierdoor kunnen onbewuste aspecten of ervaringen gezien worden. Het onderzoeken van triggers of situaties waardoor jij uit balans raakt, helpt je ‘oude programma’s’ en overtuigingen op het spoor te komen en overlevingsmechanismen te ontdekken.

Jouw weg naar bewustwording

Als transformatiecoach begeleid ik je in jouw proces. Dit doe ik door op een integere wijze te luisteren naar jouw verhaal, waar te nemen, te spiegelen en te doorgronden. Zonder oordeel, want alles mag er zijn. Ik geef je de ruimte om te zien wat er gebeurt en om in het moment te groeien.

Na het ontdekken gaan we samen aan de slag om dat wat in de weg zit en jou niet meer dient te transformeren. Vaak zijn er energetische blokkades. Dit kan mentaal zijn waarbij het gewenst kan zijn aan de mindset, wijze van denken te werken.
Het kan (oud) verdriet en pijn zijn, met veel emoties en dan kan innerlijk kindwerk aan de orde zijn. Het is nl. wetenschappelijk bewezen, en is ook mijn persoonlijke ervaring, dat vanaf de conceptie tot ongeveer 7 jaar een kind als een ‘spons’ alles in zich opneemt. Het kan helend zijn het kind in jezelf te omarmen en te brengen naar het nu, je volwassen ik.
Bij angsten of trauma kan een vorm als EFT (Emotional Freedom Techniques)  heel effectief zijn. EFT is een eenvoudige en veilige methode waarbij we gebruik maken van specifieke herinneringen waaraan een negatieve emotie gekoppeld is.

Een probleem, een belemmering bestaat vaak op meerdere lagen. Het doel van mijn coaching is de energetische blokkades op meerdere lagen te doorzien, te doorgronden en te ontwortelen.

Hoe ga ik te werk?

Tijdens de sessies zet ik alles van mezelf in om steeds goed te zien, te horen én energetisch te voelen waar jij bent in je proces; in wat je doet, zegt, meemaakt, denkt en voelt. In de praktijk is dit proces niet één lijn, maar gaat naar voren en weer naar achteren, om vanuit het midden weer naar voren te gaan.
Vanuit de wetenschap ‘al wat is, is energie’ ga ik de verbinding aan met dat wat zich in het moment aandient om jou te laten groeien.

Het eerste contact en verder

Bij het eerste telefonisch of mailcontact hoor ik je vraag en licht ik in het kort toe hoe ik werk en wie ik ben. We maken een eerste afspraak. Tijdens deze ontmoeting maken we kennis en diepen je vraag uit. Geregeld kan er al een stap naar behandeling of heling gestart worden.

In het coachtraject kies jij ervoor de verandering te willen aangaan.

Neem contact op!

Spreekt mijn werkwijze als transformatiecoach jou aan en heb je het gevoel dat ik je verder kan helpen? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met mij op. Je kan het contactformulier invullen of mij bellen op 06-13402326.
Ik kom graag met je in contact om te ontdekken of ik jou verder kan helpen.

© 2023 Irma Kool Levenscoach | Disclaimer | Privacy verklaring
Ontworpen door Thumbs Up | Gerealiseerd door Sieronline