LEVENSCOACH

Als levenscoach ben ik er voor iedereen, al ben ik gespecialiseerd in belevenissen en ervaringen rondom zwangerschap en geboorte. Geboorte geven, een kindje krijgen, is een life-event die grote impact heeft op je leven. Het wordt nooit meer als daarvoor. En dat kan al beginnen bij de kinderwens.

Het kan zijn dat je als aanstaande of kersverse ouder aspecten in jezelf tegenkomt die je niet zo herkent, of die vroeger goed werkten maar nu niet meer. Je zit niet lekker in je vel en je begrijpt niet waarom dat zo is. Een levenscoach kan je daarbij helpen!

(Aanstaande) ouders die aan zichzelf werken, doen daar hun (toekomstige) kinderen enorm veel plezier mee. Kinderen nemen namelijk zoveel van hun ouders over. Denk aan normen, waarden, overtuigingen, maar ook negatieve ervaringen. En dat begint al voor de geboorte. Door hier aan te werken, geef je jouw kind de kans om helemaal zichzelf te zijn. Want een ontspannen ouder zorgt voor een ontspannen baby.

Het kan ook zijn dat er rondom de geboorte van je kind, in de zwangerschap of tijdens de bevalling, vervelende ervaringen zijn die je niet los laten. Als verloskundig life coach kan ik je helpen de nare ervaring te verwerken.

Wanneer je wel kinderen wilt maar dit niet makkelijk gaat, kan dit grote impact op je leven hebben. Samen met eventuele vruchtbaarheidsbehandelingen kan dit enorm stressvol zijn. Ook dan kan ik je helpen door met je aan onbewuste delen en emotionele blokkades te werken.
Samen met de tools voor ontspanning, kan dit de nodige innerlijke rust in jouw leven brengen. Ondanks de heftigheid en het verdriet kun je zo meer bij jezelf zijn en groeien als persoon.

Herken jij je in het volgende:

  • Je bent vaak moe en hebt gebrek aan energie
  • Je ervaart nooit echt rust in je hoofd
  • Je hebt moeite met grenzen stellen
  • Je hebt last van onzekerheid of angstgevoelens, bijv. in de zwangerschap of voor de bevalling
  • Je bent voortdurend bezig met jezelf te vergelijken
  • Je hebt vaak het idee het niet goed te doen
  • Je kunt de balans niet vinden in je (nieuwe) levenssituatie

Vaak twijfelen  (as.) ouders of zij een verloskundig life coach nodig hebben. Maar herken jij je in wat je hier leest, dan is coaching zeker een oplossing.

Mijn ervaringen

Als verloskundig life coach kan ik je hierbij helpen. Door mijn ervaring als verloskundige weet ik wat er rondom zwangerschap, bevalling en kraambed speelt en begrijp ik waar je tegen aan kunt lopen.
Als coach zet ik mijn observatievermogen en gespreksvaardigheden in om op diepere, onderliggende lagen te kunnen helpen bij jouw probleem en hulpvraag. En naast mijn kennis en ervaring gebruik ik bovenal mijn sensitiviteit, intuïtie en levenservaring.

Neem contact op!

Spreekt dit jou aan en heb je het gevoel dat ik jou verder kan helpen? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met mij op. Je kan het contactformulier invullen of mij bellen op 06-13402326.
Ik kom graag met je in contact om te ontdekken of ik jou verder kan helpen.

Contact opnemen

© 2021 Irma Kool Levenscoach | Disclaimer | Privacy verklaring
Ontworpen door Thumbs Up | Gerealiseerd door Sieronline